Reviews

Netjes en snel

Rated 5,0 out of 5
april 22, 2024

Fijne en snelle communicatie en dakraam is netjes en snel geplaatst! Wij zijn er erg blij mee.

Sophie

Kundige plaatsing Velux dakraam

Rated 5,0 out of 5
maart 10, 2024

Het van vrienden gekregen Velux dakraam (ivm dakkapel bij hun nieuwbouwhuis) heeft Anderson Thomas er kundig en snel ingezet. Ik kwam op basis van goede reviews op Werkspot hier terecht. Anderson reageert snel en de prijs is heel redelijk.

Corrie

Super

Rated 5,0 out of 5
maart 8, 2024

Heel fijn contact gehad en super netjes werk geleverd!

De 2 ramen die nog gedaan moeten worden mag hij zeker ook komen doen!

Brenda

Fantastische ervaring met Anderson Dakvenster

Rated 5,0 out of 5
februari 28, 2024

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het fantastische werk dat je hebt geleverd. Vanaf het begin van het proces was je communicatie helder en transparant, wat het hele project soepel liet verlopen. Je was niet alleen meedenkend, maar ook proactief in het opstellen van een plan van aanpak dat perfect aansloot bij mijn behoeften.

Ik heb bij jou een flinke dakraam van het type Velux SK10 in kunststof bij jou aangeschaft, vanwege de onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast heb ik ook een hor en raambekleding laten installeren, wat allemaal tot in de puntjes verzorgd was. Het resultaat mag er zijn, en niet alleen dat, maar je hebt ook alles keurig schoon achtergelaten.

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de professionele uitvoering van het project. Ik kijk uit naar mogelijke toekomstige samenwerkingen en zal je zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige dakvensterdiensten.

Nogmaals bedankt en wellicht tot de volgende keer!

Mo Omar

4 kantelramen vervangen

Rated 5,0 out of 5
februari 8, 2024

Ik kan mij voegen bij alle reviews die hij al heeft gehad. Ik kan melden dat hij alles aan kan wat dakramen plaatsen betreft. Zowel nieuwe plaatsen als oude vervangen. Of zelfs oude door betere oude vervangen. Bij mij 4 Velux dakramen vervangen door 2 nieuwe en 2 tweedehands (zgan) die uitgezaagd waren bij de vorige eigenaar. Dit alles bij 6 graden en regen in 7 uur tijd. Niets dan lof

Marcel Kuhuwael

VELUX dakraam

Rated 5,0 out of 5
februari 7, 2024

Keurig gewerkt en snel volgens afspraak!

Shahir Sultanzadah

3 velux dakramen geplaatst

Rated 5,0 out of 5
januari 27, 2024

Top werk afgeleverd. Werkt netjes. Is heel beleefd en komt zijn afspraken na. Zeer tevreden met mijn nieuwe dakramen. Dank je wel 🙏🏼👍🏼

Sebastiaan Wakkee

Betrouwbare en goed

Rated 5,0 out of 5
januari 25, 2024

Anderson heeft vorig zomer een dakraam bij mij geplaatst. Dat ging soepel en prettig. Hij is prettig in het contact, levert net werk af en is goed geprijsd. Zou hem aanraden.

Maaike

Prima werk

Rated 5,0 out of 5
januari 15, 2024

Via werkspot gevonden, vriendelijke man werkt netjes, prima resultaat erg tevreden!!

Manon

Dakraam expert

Rated 5,0 out of 5
januari 8, 2024

Dakraam 3 in 1 geplaatst door Anderson. Erg tevreden met het eindresultaat.

Mooi afwerking,heldere communicatie en snelle levering.

Meteen nog ander dakraam erbij laten doen, was geen probleem en zo gefikst.

Aanrader!

Erol

Onze reviews

Wij ontvangen graag van iedere klant een uitgebreide review. Niet alleen om jou te overtuigen van ons vakmanschap, maar ook omdat wij graag nog beter worden in ons vak. 
× App mij!